Kaura-lakugranola

Kaura-lakugranola

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Herkullinen granola on aamupalapöydän herkku sekä toimiva välipala ennen liikuntaa. Lakritsipulveri tuo granolalle mukavan säväyksen.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 20 min

Erityisruokavaliot:

L, M,

Ainekset

4 dl
Kinnarin Tilan kaurahiutaleita
2 dl
murskattuja cashewpähkinöitä
2 dl
kookoshiutaleita
1 dl
kookoshiutaleita
1 dl
kurpitsansiemeniä
3 tl
lakritsipulveria
2 tl
jauhettua inkivääriä
1/2 dl
hunajaa
1/2 dl
öljyä
1/2 dl
vettä
2 dl
kuivattuja karpaloita

Valmistusohje

  1. Sekoita kuivat aineet lukuunottamatta karpaloita keskenään.
  2. Sekoita vesi, hunaja ja öljy yhteen. Lämmitä hiukan jotta hunaja sulaa. Sekoita seos kuiviin aineksiin.
  3. Kaada seos pellille leivinpaperin päälle ja paahda uunissa 150 asteessa 20 minuuttia, välillä puulastalla käännellen.
  4. Lisää karpalot jäähtyneeseen granolaan ja säilytä kannellisessa astiassa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan