Kauraskonssit

Kauraskonssit

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kauraskonssit maistuvat niin aamu- tai iltapalana. Niitä voi tarjoilla myös välipalana kuin yllätysvieraille.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 15 min
Annoskoko: 12 kpl

Erityisruokavaliot:

MU,

Ainekset

3 dl
Kinnarin Tilan puolikarkeita vehnäjauhoja
1 1/2 dl
Kinnarin Tilan kaurahiutaleita
2 tl
leivinjauhetta
100 g
sulatettua voita
1 dl
turkkilaista jogurttia
1 kpl
kananmuna
1/2 tl
suolaa

Valmistusohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon muut aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Jos tahdot lisätä makuaineita skonssitaikinaan, lisää ne tässä vaiheessa.
  2. Muotoile taikinasta palleroita leivinpaperin päälle uunipellille. Voit halutessasi myös kaulia taikinan ja ottaa taikinasta jauhotetulla lasilla pyörylöitä.
  3. Paista 200 asteessa noin 10-15 minuuttia.
  1. Vinkki!Voit lisätä taikinaan mm. seuraavia makuaineita: 100 g juustoraastetta 1 dl omenakuutioita 1 dl kuivattuja karpaloita 1 dl sokeroituja mustikoita

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan