Matkailu ja Palvelut ryhmille

Tervetuloa Ryhmä!

Vietä virkistävä tauko  Kinnarin Tilalla ja tilamyymälällä herkullisten makeiden ja suolaisten tarjottavien äärellä.

Tilamyymälän miljöö on viehättävä sisältä ja kesäaikana myös kahvittelu tammimetsän suojassa on erityisen miellyttävä kokemus. Pihapiirissä on myös kota asiakkaiden käyttöön.

Meille on helppoa tulla linja-autolla lähelle ovea. Olemme myös esteetön kohde ilman portaita tai kynnyksiä.

Ryhmänne nopea ja sujuva palvelu on meille tärkeä asia. Varaathan vierailun isommalle ryhmällä etukäteen, näin varmistamme että vierailu sujuu kaikin puolin mukavasti ja toivotunlaisesti. Toki aina voi kurvata pihaan kun ovet ovat avoinna!

Leivomme tuoreet, laktoosittomat suolaiset ja makeat leivonnaiset aina juuri ennen ryhmäänne. Muut erityisruokavaliot huomioimme ilmoitettaessa.

Meillä on hyvä valikoima lähiruokaa Suomalaisilta pientuottajilta sekä tärkeinpänä oman tilamme vastajauhetut jauhotuotteet, nämä ovat todella tykättyjä ostoksia kotiin viemiseksi retkeltä.

Etukäteen tilaamalla saat ryhmällesi, minimi 20 henkilöä, myös ryhmäedun joka on -5 % kahvilan hinnoista.

Varaukset soittamalla Terhi 0400-279250 tai voit myös käyttää oheista tarjouspyyntölomaketta.

Ryhmille on kahvilan lisäksi paljon katseltavaa ja oivat puitteet tehdä ostoksia sekä löytää ne kivat kotiin viemiset.

Pyrimme aina kertomaan Tilamme toiminnasta ja historiasta ja näin edesauttamaan ryhmänne viihtyvyyttä vierainamme. Tervetuloa!

Ruispiparkakkujen leivonta ryhmälle

Tämä uniikki vierailu paljastaa ruisjauhoista leivottujen piparkakkujen salat! Vierailun aikana opetamme ryhmäsi leipomaan suussa sulavia ruispiparkakkuja ja saat pussillisen omia tekeleitä myös kotiin vietäväksi! Päivä päättyy kahvin/teen ja leivonnaisen kera. Vierailulle voi tulla perheen, ystävän tai ryhmän kanssa, nauttimaan piparkakkujen leipomisesta yhdessä! Kesto 1,5 h ryhmäkoko 4 hlö – 20 hlö

Kysy lisää: [email protected] tai Terhi 0400-279250
Toteutettavissa ryhmille.

Kota

Tammimetsän suojassa aito tulistelukota toivottaa tervetulleeksi tunnelmoimaan tulen äärelle ja nauttimaan monenlaisista herkuista. Tilamyymälä ja parkkipaikka ovat kodan välittömässä läheisyydessä.
Kodassa on tilaa 20 hengelle. Se on savuton tila ja valaistu tunnelmallisesti lyhdyillä ja avotulella. Tunnelma on unohtumaton tulien äärellä, porontaljoilla istuskellen.

Kodassa voi järjestää:

  • TYKY-retki, palaveri, meeting, brain storming, mitä ikinä tarvitsetkin työporukalle aamusta iltaan
  • lasten ja aikuisten syntymäpäivät
  • seuran pikkujoulut, lapin illan, teemaillan

Kodan minimi vuokra-aika on 3 h sisältäen puut. Hinta 150 € sis alv. Lisätunnit 30 €/h. Kysy tarjoiluita kotaan tai tuo omat eväät.

Kysy ja varaa 0400-279250 Terhi Kinnari, [email protected]