Elämyspalvelut & ryhmät

Ryhmävierailu

Tilamyymälä Pioni ja piirongissa ryhmäsi voi viettää virkistävän tauon miellyttävässä miljöössä. Meille on liikenteellisesti helppoa tulla (ajo-ohje yhteystiedot-sivulla) ja kurvata bussilla piha-alueelle, jolla saa isommankin bussin ympäri.

Ryhmänne nopea ja sujuva palvelu on meille tärkeä asia. Ilmoittamalla meille etukäteen tulostanne voimme varmistaa, että ryhmänne vierailu sujuu kaikin puolin mukavasti ja toivotunlaisesti.

Palvelemme erilaisia ryhmiä, ja annamme aina tarjouksemme kahvilatarjoiluista toiveenne huomioiden. Meiltä löytyvät myös vaihtoehdot erityisruokavalioille.

Kun teet varauksen etukäteen, tarjoilut odottavat teitä kun tulette paikan päälle. Etukäteen tilaamalla saat ryhmällesi myös ryhmäedun joka on -5 % kahvilan tuotteista ja lasketaan normaalihinnoista. Alennuksen edellytyksenä on, että ryhmän koko on vähintään 20 henkeä, tilaus on tehty etukäteen ja ryhmä hoidetaan yhteislaskutuksella, ellei tilausta tehtäessä ole toisin sovittu. Toivomme että tilaus tehdään vähintään 2 vuorokautta etukäteen.

Pyydä tarjous suoraan meiltä 0400-279250 Terhi tai oheisella tarjouspyyntölomakkeella.

Ryhmien kannalta Pionissa ja piirongissa on kahvilan lisäksi paljon katseltavaa ja oivat puitteet tehdä ostoksia ja löytää mukavia lahjatuotteita tuliaisiksi. Myymälä on reilun kokoinen ja asiakkaita palvelee yksi wc-tila. Meillä on helppo liikkua myös sekä rollaattorin että pyörätuolin kanssa.

Pyrimme aina kertomaan Tilamme toiminnasta ja historiasta ja näin edesauttamaan ryhmänne viihtyvyyttä vierainamme. Tervetuloa!

Kota

Tammimetsän suojassa aito tulistelukota toivottaa tervetulleeksi tunnelmoimaan tulen äärelle ja nauttimaan monenlaisista herkuista. Tilamyymälä ja parkkipaikka ovat sen välittömässä läheisyydessä.
Kodassa on tilaa 20 hengelle. Se on savuton tila ja valaistu tunnelmallisesti lyhdyillä ja avotulella. Tunnelma on unohtumaton tulien äärellä, porontaljoilla istuskellen.

Kodassa voi järjestää:

  • TYKY-retki, palaveri, meeting, brain storming, mitä ikinä tarvitsetkin työporukalle aamusta iltaan
  • lasten ja aikuisten syntymäpäivät
  • seuran pikkujoulut, lapin illan, teemaillan

Kodan minimi vuokra-aika on 3 h sisältäen puut. Hinta 150 € sis alv. Lisätunnit 30 €/h. Kysy tarjoiluita kotaan tai tuo omat eväät.

Kysy ja varaa 0400-279250 Terhi Kinnari, [email protected]