Sisustusmyymälä

Sisustusmyymälämme rouheat 200 lattianeliötä sisällä ja saman verran ulkovarastossa ovat jännittävä kokemus tutustua lämminhenkiseen tuotevalikoimaamme.

Sisustustuotteissamme tuulahtaa rustiikki, käytännöllisyys, romantiikka, muistot ja kaunis vanha aika. Löydät meiltä pieniä huonekaluja ihaniin koloihin kodissa ja puutarhassa. Raikkaat tekstiilit pellavasta ja puuvillasta viimeistelevät kauniin kattauksen tai antavat tuolille uuden ilmeen. Pikku purkeista löydät tuoksuja, tunnelmia, kynttilöitä ja pieniä suloisia asioita saippuoista koristeisiin. Ammattitaitoiset myyjämme paketoivat näyttäviä paketteja ilahduttamaan lahjan saajaa.

Puutarhaan, terassille ja parvekkeelle löydät meiltä paljon erilaisia ruukkuja, työvälineitä ja koristeita, sekä tietysti aidot Pionin taimet kesäkautena. Valikoimaamme kuuluu yli 60 erilaista lajiketta Pioneita. Kesäkukat ja runsaat kukka-amppelit sekä yrtit kuuluvat valikoimiimme puutarha-aikana.

Meiltä löydät mm. seuraavien toimittajien tuotteita:
Miljögården, Affari, IbLaursen, Sköna Ting, Karto, Mr Plant, Nuppu, VkVividi, ALot, Pionien Koti, Sola-saippua, Lapuan Kankurit, Puttipaja, Lyhtytalo, Kuitukuu, Virkkukoukkunen, Boel&Jan, Svanefors, Teemu Järvi, Metkatuote