Boris maitohappobakteerijuoma, Mahla Forest 1 l

9,90 

Boris maitohappobakteerijuoma on ensimmäinen suomalainen pastöroimaton maitohappobakteerijuoma. Tuon juoman taival alkoi vuonna 1983, kun se kehitettiin avuksi hyvinvointikouluttaja Airi Rekilän paastokursseille. Vuosikymmenien ajan kulkenut juoma on kehitetty tukemaan elimistöämme. Maitohappobakteerien terveysvaikutukset tunnetaan nykypäivänä laajasti.

Boris-juoma sisältää elävien maitohappobakteerien lisäksi: probiootteja,prebiootteja,entsyymejä,flavonoideja,

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 10253 Osastot: ,

MAHLA FOREST OY on luontaistuotteiden tuottamiseen erikoistunut yritys, joka sijaitsee Pieksämäellä, Etelä-Savon helmessä puhtaiden metsien keskellä sekä kirkkaiden vesistöjen äärellä. Heidän arvoja ovat:

  • Ekologisuus
  • Suomalaisuus
  • Palveluhenkisyys
  • Luotettavuus
  • Perinteet
  • Jatkuva tuotekehittäminen
  • MAHLA FOREST OY is specialized in natural health company. Company is located in Pieksämäki, the pearl of South Savo, amidst clean forest and alongside clear bodies of water. Company’s values include:
  • Ecology
  • Finnish identity

SUOLISTO ON JUUREMME: JOS SIELLÄ VALLITSEE TASAPAINO BAKTEERIEN KESKEN, TUNNEMME VOIVAMME HYVIN.

Maitohappobakteerit ovat ravitsemuksen keskeinen lähtökohta. Niiden aineenvaihdunta tuottaa happea, ja ne suojaavat elimistöä tauteja aiheuttavilta bakteereilta. Probiootit estävät taudinaiheuttajien kiinnittymisen suolistoon prebioottien tukiessa niitä tässä tehtävässä. Boriksen pH on 3,2 eli hapan, jotta sen hyvät bakteerit selviävät mahalaukun läpi ilman että vatsahapot, ruuansulatusentsyymit tai sappihapot tuhoavat niitä niiden matkalla kohti suolistoa. Yhdessä flavonoidien ja entsyymien kanssa maitohappobakteerit alkavat elvyttää suoliston bakteerikantaa perustavanlaisesti. Boriksen luontaisesti kasvaneet maitohappobakteerit ovat suoliston omia, luonnollisia bakteereita, joiden teho perustuu niiden kykyyn tarttua suolen limakalvolle alkaen muodostamaan siellä happea. Terveessä aikuisessa niitä on n. 1,8 kiloa.

Hyvät bakteerit auttavat kehoa selviytymään

Nämä hyvät bakteerit ovat tärkeitä ruuansulatuksessa, ravinnon imeytymisessä ja erityisesti suolen limakalvon toiminnassa, joka on kehomme tärkein immuunijärjestelmän elin. Suoliston limakalvon kunnolla on suuri merkitys kroonisten tautien ehkäisyssä ja koko kehomme hyvinvoinnissa. Jos bakteerien tasapaino järkkyy, voi seurauksena olla monenlaisia vatsavaivoja, kipuja, pahoinvointia, ummetusta, väsymystä tai ripulia. Boriksen maitohappobakteerit suojaavat meitä tauteja aiheuttavilta ”pahoilta” bakteereilta.

Paino 1.0 kg