Hyvästä kahvista tulee hiki-postikortti, Alma mummun sanomaa

1,70 

Hyvästä kahvista tulee hiki ja huonosta kiukkuiseksi.” Näin tapasi Alma-mummu sanoa, kun sai hyvää kahvia. Postikortin kuvaan on katettu kaunis ja yksinkertainen pula-ajan kahvipöytä sokerisaksineen. Hyppää aikaan, jolloin oli tapana kyläillä, vaikka tarjottavaksi ei välttämättä löytynyt kuin korvikekahvia ja korppuja! Kortin valokuvassa on pula-ajan kahvihetki Siikaisten Pyntäisten kylässä. Kuva: Ingela Nyman.

 

Alma-mummun sanomaa – kansanviisautta Suomesta -postikorttisarja tuo esiin pilke silmäkulmassa suomalaista kansanviisautta. Sarjan korttien taustapuolella on kerrottu esimerkiksi missä tilanteessa kansanviisautta on käytetty. Lisäksi sanonta on käännetty ja selitetty englanniksi. Myös kuva-aiheesta löytyy maininta molemmilla kielillä. Oivallinen postikortti lähettää terveiset Suomesta ulkomaille.

Alma-mummun sanomaa -sarjan postikortti on A6-kokoinen ja tukevaa, suomalaista kartonkia. Mukavana yksityiskohtana pyöristetyt kulmat. Täysin kotimainen tuote: suunnittelu, kuvaus, käännökset ja painatus Suomessa. Proudly made in Finland!

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 80113 Osasto:
Paino 0.05 kg