Kujalan BBQ, Kujalan Tila

7,90 

Kujalan BBQ tuo grillaukseen mukaan pohjoiset maut, kuten karpalon, mustaherukan ja tervan. Kastike soveltuu mainiosti muuhunkin ruoanvalmistukseen sekä mausteeksi valmiisiin ruokiin. Kujalan BBQ on gluteeniton ja lisäaineeton kastike.

Ainesosat: vesi, siirappi, karpalomehu, tomaatti, terva-aromi, punaviinietikka, maissitärkkelys, mustaherukkamehu, savupaprika, suola, sinappi, mausteet (mm. cayennepippuri, mustapippuri, timjami).

Lisäaineeton.
Gluteeniton.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 10339 Osastot: ,

Kujalan tila on ollut jo vuodesta 1582 ja se sijaitsee Perämeren suurimmassa saaressa Hailuodossa. Tilalla on muunmuassa emolehmiä, jotka laiduntavat kesät vasikoidensa kanssa Hailuodon merenrantalaitumilla. Kujalan Tilalla valmistetaan myös maankuulut Lööki-kastikkeet. Lööki on oululainen murresana ja tarkoittaa sipulia – valakolööki valkosipulia.

Löökikastikkeiden salaisuus piilee niiden ihastuttavan lempeässä maussa: näitä voi moni valkosipulia karttavakin käyttää. Pehmeä maku sopii kaikenikäisille ja takaa myös kastikkeiden monikäyttöisyyden. Löökiä voi lorauttaa kastikkeeksi salaatille, lihalle, kalalle, perunoille, pastalle, hampurilaiseen – ihan mille ruoalle vaan. Kastikkeella voi myös paistaa ja marinoida.

Löökit ovat lähiruokaa parhaimmillaan. Ne ovat lisäaineettomia ja niille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki sekä Sydänmerkki, joka kertoo, että tuote on terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Löökikastikkeet valmistetaan aurinkoenergialla.

Paino 0.5 kg