Lempeä Tervalöökikastike 0,33l, Kujalan Tila

7,90 

Lempeällä Tervalöökikastikkeella teet salaatista, kalasta, lihasta, perunasta tai vihanneksista suussasulavan herkun. Kastikkeella voi myös paistaa ja marinoida.

Ainesosat: rypsiöljy, vesi, kananmuna, etikka, sokeri, tomaattisose, valkosipuli, sinappi, suola, mausteet, terva-aromi ja ruisjauho.

Lisäaineeton.
Vähäsuolainen.
Tuoteryhmässään rasvan ja suolan kannalta parempi valinta.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 10340 Osastot: ,

Kujalan tila on ollut jo vuodesta 1582 ja se sijaitsee Perämeren suurimmassa saaressa Hailuodossa. Tilalla on muunmuassa emolehmiä, jotka laiduntavat kesät vasikoidensa kanssa Hailuodon merenrantalaitumilla. Kujalan Tilalla valmistetaan myös maankuulut Lööki-kastikkeet. Lööki on oululainen murresana ja tarkoittaa sipulia – valakolööki valkosipulia.

Löökikastikkeiden salaisuus piilee niiden ihastuttavan lempeässä maussa: näitä voi moni valkosipulia karttavakin käyttää. Pehmeä maku sopii kaikenikäisille ja takaa myös kastikkeiden monikäyttöisyyden. Löökiä voi lorauttaa kastikkeeksi salaatille, lihalle, kalalle, perunoille, pastalle, hampurilaiseen – ihan mille ruoalle vaan. Kastikkeella voi myös paistaa ja marinoida.

Löökit ovat lähiruokaa parhaimmillaan. Ne ovat lisäaineettomia ja niille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki sekä Sydänmerkki, joka kertoo, että tuote on terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Löökikastikkeet valmistetaan aurinkoenergialla.

Paino 0.5 kg