Nokkosen Ihme, Sola saippua

6,90 

Vihreä saippua vihreillä pilkuilla. Nokkosta, rypsiöljyä ja aprikoosinsiemenöljyä sisältävä saippua. Rosmariinin eteerinen öljy on mukana sen antiseptisten ja antioksidanttisten ominaisuuksien vuoksi. Nokkosen hyvät ominaisuudet saippuana ihoasi hoitamaan. Sisältää vähän mehiläisvahaa. Ei sisällä pähkinäöljyjä.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy*, aprikoosinsiemenöljy, nokkostee*, lipeä, risiiniöljy, mehiläisvaha*, nokkosenlehdet* ja rosmariiniöljyt. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 22141 Osastot: ,

Sola Saippua sopii hyvin ihon ja hiusten pesuun sekä parranajoon. Vaahdota saippuaa käsissäsi, hiero sitten hiukan vaahtoa hiuspohjaasi. Iho ja hiuspohja toipuvat ja palautuvat noin kuukaudessa, kun on luovuttu kemiallisten/petrokemiallisten puhdistusaineiden käytöstä. Tätä saippuaa ei ole testattu eläinkokein. Sola Saippuan kaikki kasvi- ja marja-ainekset ovat puhtaasta luonnosta. Ne kerätään alueilta, joissa ei ole käytetty lannoitteita eikä torjunta-aineita tai ne tulevat suoraan luomutuottajilta. Suojaa saippua auringolta tai liialta kuumalta. Saippuan väri ja muoto voivat hiukan vaihdella valmistuserästä toiseen ja myös, kun saippua on käytössäsi. Silti sillä ei ole vaikutusta saippuan vaahtoavuuteen eikä sen puhdistavaan vaikutukseen.

Paino 0.2 kg