Puukulho, oliivipuuta, Kikoi

14,50 22,90 

Oliivipuusta, käsin tehtyjä puukulhoja joiden koot ovat: iso 21 cm halkaisija 5 cm korkea, keskikoko 14 cm*4 cm pieni 10 cm *3 cm

Kenia

Poista
tuotetunnus (SKU) 22132 Osastot: ,

Kikoi Tradingin on Maija Reinikaisen vuonna 2003 perustama yritys. Maija on kotoisin Keniasta, asunut osan elämästään siellä sekä hän puhuu paikallista kieltä.

Kikoi ostaa tuotteet suoraan paikallisilta käsityöläisiltä, ja tukee heidän yrittäjyyttään ruohonjuuritasolla. Kauniiden käsintehtyjen tuotteiden myynnillä on merkittävä vaikutus näiden ihmisten elämään. Myynti parantaa heidän elinolojaan ja auttaa heitä maksamaan lastensa koulumaksut ja antaa heille oikeanlaista omanarvontuntoa. On palkitsevaa nähdä käsityöläisten kiitollisuus, kun he saavat tilauksia käsitöistään.

Kikoi maahantuon skandinaaviseen tyyliin sopivia laadukkaita tuotteita joista monet on valmistettu kierrätys- ja luonnonmateriaaleista. Ostamalla Kikoi tuotteen olet yksi niistä, joka tukee köyhiä perheitä Keniassa, Tansaniassa ja Madagaskarilla. Kikoi-ostos on teko, joka muuttaa ihmisen elämää.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

, ,