Lähiruokakori sisältää kotimaisia laadukkaita tuotteita valikoiduilta pientuottajilta

Herkkutuotteet on valmistettu meillä tai läheisillä pientuottajilla, Hämeestä suurin osa. Salkku on lahtelaista suunnittelua ja kierrätyskartonkia sekä pehmike tuotteille on kotimaista mäntykuitua. Sisäpohjaan olemme koonneet mukavan muistipelin kauran matkasta maatilalla. Mukavaa askartelua yhdessä. Jokainen salkku sisältää myös kauniin kotimaisen lautasliina paketin. Voit kierrättää kaiken käytön jälkeen ja jätettä ei jää.

liikelahja

Kokoa omanlainen ja jaa hyvää mieltä

Voit koota joko oman mieleisen lahjan tuotteista, tilata vain yhtä tuotetta tai valikoida meidän kokoamistamme salkku vaihtoehdoista budjettiin ja tarkoitukseen sopivan. Voimme pakkausvaiheessa sujauttaa salkkuun mukaan myös oman yrityksesi kortin, joulutervehdyksen tai pienen mainostuotteen.

Tilaa lähiruokasalkun esite
  Tilaa verkkokaupasta

  24/7

  Siirry verkkokauppaan

  Tilaa puhelimitse

  Arkisin klo 8-17

  Soita

  Tilaa sähköpostitse

  Pyrimme vastaamaan 24h kuluessa

  Lähetä viesti
  Lähiruokasalkun voit säilyttää huoletta huoneen lämmössä.
  Alkaen vko 47. Toimitamme paketteina ja lavoina Suomessa tai jakelemme Lahden talousalueella tuotteita. Lisäksi voit noutaa tuotteet Kinnarin Tilalta Hollolasta. Kysy lisää palvelusta.
  Lähetys palvelumme avulla lähetät yksittäiset lahjat suoraan saajan kotiin. Pakkaus on suunniteltu niin, että se voidaan lähettää suoraan eri kuljetuspalveluissa mihin tahansa Suomessa, käärimme siihen vain suojan päälle. Tarvitsemme asiakaslistan tai annamme koodin verkkokauppaan, jossa lahjansaaja tilaa itse lahjan toivomaansa osoitteeseen. Kysy lisää palvelusta.
  Se on helppoa! Ole vain nopea, jotta varmistat saatavuuden.
  Teemme salkut tilausjärjestyksessä. Soita Terhille 0400-279250, laita sähköposti [email protected] tai tilaa verkkokaupasta.
  Laskutamme yrityksiä tai voit maksaa noudon yhteydessä kassaan kortilla tai käteisellä. Verkkokauppatilaukset maksetaan tilattaessa. Lähetyskulut lisätään hintaan. Esitteen hinnat ovat alv 0 %.