Yhdistetty rekisteriseloste- ja informointiasiakirja henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24 §

Rekisteröityminen

  • Tilauksen tekeminen Kinnarin Tilatoimi Oy / Pioni ja Piirongin verkkokaupasta ei edellytä rekisteröitymistä. Kinnarin Tilatoimi Oy / Pioni ja Piironki kerää tuolloin asiakkaalta tarpeelliset henkilötiedot tilauksen toteuttamiseksi.
  • Tilauksen yhteydessä tai muutoin asiakas voi kuitenkin rekisteröityä Kinnarin Tilatoimi Oy / Pioni ja Piirongin asiakkaaksi, jolloin asiakas hyväksyy henkilötietojensa liittämisen Kinnarin Tilatoimi Oy / Pioni ja Piirongin asiakasrekisteriin. Tämä yksinkertaistaa tilausten tekemistä jatkossa ja mahdollistaa sen, että asiakas näkee omalla sivullaan rekisteröitymisen jälkeen tekemänsä tilaukset.
  • Asiakas voi myös halutessaan liittyä Kinnarin Tilatoimi Oy / Pioni ja Piirongin VIP-asiakkaaksi nimenomaisesti ilmoittamalla halustaan saada uutiskirjeitä ja tietoja tarjouksista sähköpostiinsa. Asiakas hyväksyy tuolloin sen, että Kinnarin Tilatoimi Oy / Pioni ja Piirongin kerää asiakkaan yhteystiedot VIP-asiakasrekisteriinsä.

Rekisterinpitäjä

Kinnarin Tilatoimi Oy / Pioni ja Piironki
Y-tunnus: 2587460-1
Soramäentie 1, 15880 Hollola
www.kinnarintila.fi
[email protected]

Rekisteriasioita hoitaa

Kinnarin Tilatoimi Oy / Pioni ja Piironki
Y-tunnus: 2587460-1
Soramäentie 1, 15880 Hollola
www.kinnarintila.fi
[email protected]

Rekisterien nimet

Kinnarin Tila asiakasrekisteri, Kinnarin Tila VIP asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakasrekisterin henkilötietoja käsitellään tilausten, laskutuksen, postituksen, asiakkaan yhteydenottojen, palveluiden kehittämisen, raportoinnin, markkinoinnin ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja voidaan käyttää myös profilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi rekisteröityä kiinnostavaksi. VIP-asiakasrekisterin henkilötietoja käsitellään uutiskirjeen lähettämisen sekä kilpailuihin ja arvontoihin tai muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä.

Rekisterien tietosisältö

Asiakasrekisteri: asiakkaan etu- ja sukunimi, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ostotapahtuma- ja asiointitiedot, palautetiedot, käyttäjätunnus ja salasana, vaihtoehtoiset toimitusosoitteet.

VIP-asiakasrekisteri: nimi, sähköpostiosoite, tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista, markkinointikampanjoihin (esim. Arvontoihin) osallistumiseen sekä uutiskirjeen tilaamiseen liittyvät tiedot.

Yhtiö ei kerää eikä tallenna asiakkaiden pankkiyhteystietoja eikä luottokorttitietoja.

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan oma ilmoitus sekä asiakkaan ostos- ja asiointitiedot Yhtiön tietojärjestelmissä.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto eu:n tai euroopan talousalueen ulkopuolelle

Asiakasrekisterien tietoja ei luovuteta Kinnarin Tilatoimi Oy / Pioni ja Piirongin ulkopuolelle, paitsi lainsäädännön niin velvoittaessa sekä sellaisille yrityksen alihankkijoille, jotka osallistuvat suoramarkkinoinnin järjestämiseen, tietojärjestelmien ylläpitoon tai asiakkaan tilauksen hoitamiseen, kuten tuotteiden postitukseen tai maksamiseen. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterien suojauksen periaatteet

Kinnarin Tilatoimi Oy / Pioni ja Piirongin asiakasrekisterien tiedot ovat luottamuksellisia. Rekistereitä säilytetään sähköisesti ja suojattuna asianmukaisesti ulkopuolisilta palomuurein ja muita teknisiä suojakeinoja hyväksikäyttäen. Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käyttää ja ylläpitää salasanoin suojattujen rekisterien tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Tarkastus-, korjaus- ja kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekistereihin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna yhtiön asiakaspalveluun. Tarkastuspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti yllä mainitussa osoitteessa, jolloin asiakkaalla on oltava mukana henkilöllisyystodistus. Yhtiö vastaa tietojen tarkastuspyyntöihin kirjallisesti henkilötietolain mukaisesti. Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää yhtiölle pyynnön virheen korjaamiseksi. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä yhtiön asiakaspalveluun, minkä lisäksi suoramarkkinoinnin voi myös peruuttaa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä annettuja ohjeita noudattaen.

Tietojen poistaminen

Voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi tiedoistasi yhteenvedon. Voimme tietyissä tilanteissa toimittaa yhteenvedon myös suoraan pyytämällesi toiselle yritykselle. Toimitamme sinulle yhteenvedon lähtökohtaisesti 30 päivän kuluessa yhteydenotostasi.

Asiakkaanamme sinulla on myös oikeus pyytää virheellisten, tarpeettomien, puutteellisten ja vanhentuneiden tietojesi korjaamista ja/tai poistamista sekä niiden käsittelyn rajaamista. Sinulla on lisäksi tietyissä tilanteissa oikeus kieltää tietojesi käsitteleminen.

Sinulla on myös milloin tahansa oikeus antaa ja peruuttaa suostumus sähköiseen suoramarkkinointiin tai kokonaan kieltää sähköinen suoramarkkinointi, mukaan lukien profilointi silloin kun se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin.

Pyrimme aina ratkaisemaan henkilötietojen käsittelyä koskevat erimielisyydet suoraan kanssasi. Mikäli olet kuitenkin tyytymätön henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus saattaa asia tietosuojaviranomaisen tutkittavaksi.

Tietoja voidaan poistaa rekisteröidyn vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Tietoja voidaan säilyttää kirjanpito-, tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä johtuen kyseisen lain säännösten mukaisesti myös asiakassuhteen tai muun henkilötietojen käsittelyperusteen päättymisen jälkeen.

Haluatko päivittää yhteystietosi, saada yhteenvedon tallentamistamme tiedoistasi tai käyttää muita oikeuksiasi rekisteröitynä asiakkaana? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 0400 279 250.

Evästeet

Verkkokauppamme käyttää järjestelmässään evästeitä (cookies). Verkkokaupoissa yleisesti käytetyt evästeet ovat pieniä tunnistetiedostoja, jotka siirtyvät palvelimelta vierailijan tietokoneeseen istunnon aikana. Evästeiden käytön tulee olla sallittuna internet-selaimessa, että voit ostaa tuotteita verkkokaupasta. Käytämme evästeitä helpottaaksemme verkkokaupassa asioimista sekä analysoidaksemme, miten voimme kehittää palveluamme. Evästeiden käyttö on turvallista, se ei näy vierailijalle istunnon aikana eikä se rasita tai vahingoita vierailijan tietokonetta.

Hotjar -järjestelmä

Voimme tehdä tutkimuksia, joissa tallennetaan tietoa käyttäjän yksittäisellä verkkosivulla tekemistä klikkauksista tai hiiren liikkeistä Hotjar-työkalulla. Näiden tietojen avulla voidaan parantaa käyttäjien käyttökokemusta ja palvelujen käytettävyyttä. Tietoja käsitellään anonyymisti, eikä niistä voi tunnistaa yksilöitä.

Kolmannen osapuolten tarjoamiin järjestelmien käyttötarkoitukset on kuvattu yllä. Palveluiden yksityiskohtaiset yksityisyyden suojakäytännöt löytyvät alla olevista linkeistä.

Horjar  Privacy Policy

Facebook

Facebook voi käyttää evästeitä tiedon jakamiseen sosiaalisissa verkostoissa tai käyttäjätilastojen laadintaan. Suosittelemme tutustumaan Facebookin evästeiden hallintapolitiikkaan.

Käytämme sivustollamme Facebookin ensimmäisen osapuolen evästeitä. Voit säätää ja tarkista Facebook-mainosasetukset täältä:
https://www.facebook.com/help/568137493302217?helpref=faq_content

Estä Facebookin kolmannen osapuolen eväste, jota käytetään mainontaan: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Käytämme Facebookin rajapintaa, kun valitset kirjautumisen Facebookin kautta. Tallennamme palvelimellemme Facebookilta saadut käyttäjätiedot.

Käytämme seuraavia evästeitä

CookieTyyppiKestoKuvaus
Pakolliset
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
CookieLawInfoConsent1 yearRecords the default button state of the corresponding category & the status of CCPA. It works only in coordination with the primary cookie.
__hssrcsessionThis cookie is set by Hubspot whenever it changes the session cookie. The __hssrc cookie set to 1 indicates that the user has restarted the browser, and if the cookie does not exist, it is assumed to be a new session.
cookielawinfo-checkbox-performance011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
cookielawinfo-checkbox-analytics011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-others011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-necessary011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-functional011 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
viewed_cookie_policy011 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Mainonta
YSCsessionYSC cookie is set by Youtube and is used to track the views of embedded videos on Youtube pages.
VISITOR_INFO1_LIVE5 months 27 daysA cookie set by YouTube to measure bandwidth that determines whether the user gets the new or old player interface.
_fbp3 monthsThis cookie is set by Facebook to display advertisements when either on Facebook or on a digital platform powered by Facebook advertising, after visiting the website.
fr3 monthsFacebook sets this cookie to show relevant advertisements to users by tracking user behaviour across the web, on sites that have Facebook pixel or Facebook social plugin.
yt-remote-device-idneverYouTube sets this cookie to store the video preferences of the user using embedded YouTube video.
yt-remote-connected-devicesneverYouTube sets this cookie to store the video preferences of the user using embedded YouTube video.
Toiminnallisuus
__hssc30 minutesHubSpot sets this cookie to keep track of sessions and to determine if HubSpot should increment the session number and timestamps in the __hstc cookie.
keep_alive14 daysNo description
mailchimp_landing_site1 monthThe cookie is set by MailChimp to record which page the user first visited.
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
_dc_gtm_UA-37488974-21 minuteGoogle Tag Manager
cookies.jssessionNo description available.
_http_accept:image/webpsessionNo description
Analytiikka
_hjIncludedInSessionSample2 minutesHotjar sets this cookie to know whether a user is included in the data sampling defined by the site's daily session limit.
_hjIncludedInPageviewSample2 minutesHotjar sets this cookie to know whether a user is included in the data sampling defined by the site's pageview limit.
_hjAbsoluteSessionInProgress30 minutesHotjar sets this cookie to detect the first pageview session of a user. This is a True/False flag set by the cookie.
__hstc5 months 27 daysThis is the main cookie set by Hubspot, for tracking visitors. It contains the domain, initial timestamp (first visit), last timestamp (last visit), current timestamp (this visit), and session number (increments for each subsequent session).
hubspotutk5 months 27 daysHubSpot sets this cookie to keep track of the visitors to the website. This cookie is passed to HubSpot on form submission and used when deduplicating contacts.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
_hjTLDTestsessionTo determine the most generic cookie path that has to be used instead of the page hostname, Hotjar sets the _hjTLDTest cookie to store different URL substring alternatives until it fails.
_y1 yearThis cookie is associated with Shopify's analytics suite.
_s30 minutesThis cookie is associated with Shopify's analytics suite.
_shopify_y1 yearThis cookie is associated with Shopify's analytics suite.
_shopify_s30 minutesThis cookie is associated with Shopify's analytics suite.
CONSENT2 yearsYouTube sets this cookie via embedded youtube-videos and registers anonymous statistical data.
_ga_C6XT173Q2Z2 yearsThis cookie is installed by Google Analytics.
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_hjFirstSeen30 minutesHotjar sets this cookie to identify a new user’s first session. It stores a true/false value, indicating whether it was the first time Hotjar saw this user.
_hjSessionUser_12235891 yearHotjar
_hjSession_122358930 minutesHotjar

 

Haluatko poistaa evästeet käytöstä?

Tyhjentämällä evästeet säännöllisin väliajoin vaihdat käyttäjäprofiilisi perustana toimivaa tunnistetta. Evästeiden tyhjentäminen ei lopeta tiedonkeruuta kokonaan, se ainoastaan nollaa aikaisempiin käyttäytymistietoihin perustuvan profiilin.
Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit myös muokata selaimesi asetuksia ja poistaa evästeet kokonaan käytöstä. Jos estät evästeiden käytön, voit edelleen selata sivustoamme. Saattaa kuitenkin olla, ettet voi silloin hyödyntää kaikkia sivustomme osia. Evästeiden käytön estäminen voi vaikuttaa sivustomme joidenkin palvelujen toiminnallisuuteen.
Suosittelemme evästeiden käytön sallimista. Evästeiden myötä meillä on mahdollisuus seurata ja tarkastella asiakkaidemme mielenkiinnon kohteita ja tarjota yhä parempaa palvelua