Tilamyymälä ja kahvila

Lämminhenkisestä tilamyymälästä löydät myllymme kaurasuurimot, rouheet ja höyryttämättömät kaurahiutaleet totta kai!
Olemme leiponeet käsin suosittuja pipareitamme ja näkkäreitä sekä pakanneet lähiruokasalkkuja juuri nyt annettavaksi läheisille, työkavereille ja yrityskumppaneille. Toteutamme isotkin erät liikelahjoja ketterästi.
Voit myös soittaa tilauksen tai tilata verkkokaupastamme tuotteet ja noutaa ne turvallisesti. Tuomme tuotteet vaikka autollesi.

Tilamme tuotevalikoima keskittyy ruokatuotteisiin. Saatat kuitenkin löytää POP-UP Sisustustuotteita myymälässä!
Tervetuloa tunnelmalliseen Tilamyymälään!

AVOINNA YMPÄRI VUODEN 12.1.2024 alkaen
TORSTAI JA PERJANTAINA klo 10-18 ja LAUANTAINA klo 10-16
KESÄKAHVILA 2024 26.6-27.7.2024 Ma-Pe 10-18 La 10-16

RYHMÄT sovittuna milloin vain. Esittelyn kauramyllyssä 20 min sekä maistuvat kahvit ostosten lomassa. Sovi vierailusta Terhin kanssa 0400-279250

 

Lähiruokalahjat

Olemme leiponeet ja valmistaneet omia tuotteitamme sekä valinneet parhaita herkkuja yhteistyökumppaneiltamme lähiruokalahjoihimme. Paketoimme ne käytännölliseen palvisalkkuun, laitamme rusetin ja kortin mukaan sekä halutessanne lähetämme ne suoraan henkilölle jota haluat ilahduttaa. Voit noutaa lähiruokalahjat myös suoraan Tilalta. Tuotteemme on aina herkullinen ja ekologinen lahja, joka sopii kaikkiin kohtaamisiin.

Ja itse tuotteet, herkulliset elintarvikkeet ovat kokonaisuudessaan syötäviä ja kotimaisia, joko meillä tehtyjä tai hyvin lähellä valmistettuja. Tuleehan suurin osa tuotteista alle 10 km Lahen torilta, aika kotoisaa meistä.

Tuotteita on isoimmissa koreissa rehti määrä, yli 6 kg edestä ja kori on varmasti mieleenpainuva muistaminen, josta ei jää mitään käyttämättä. Korit säilyvät huoneenlämmössä ja pakkaus on helppo kuljettaa ja antaa. Verkkosivuiltamme voit valikoida omat suosikkisi pakettiin tai valita meidän kestosuosikeista herkullisimman kokoonpanon. Tuotteet vaihtelevat sesongin mukaan.

Katso Lähiruokasalkkuja
liikelahja

Herkullisia lähituotteita

Talvipuodista löydät maistuvat glögimme Huuman ja Välkkeen, monia eri hilloja, savumuikkuja, näkkileipää ja pipareita, suklaata, lakua, marmeladia ja joulumakeisia sekä lukuisia muita herkkuja. Olemme tehneet kauniita paketteja valmiiksi jokaiseen tarpeeseen.

AVOINNA 12.1.2024 alkaen
TILAMYYMÄLÄ -KAHVILA TORSTAI ja  PERJANTAINA 10-18 ja LAUANTAINA 10-16

Sydämellisesti tervetuloa!

 

Katso tuotteemme verkkokaupasta
liikelahja