Tilamyymälä ja kahvila

Lämminhenkisestä kahvila-tilamyymälästämme Hollolasta löydät monenlaisia ruoka- ja käsityötuotteita. Ostosten lomassa voit istuutua kahville ja nauttia tunnelmallisessa kahvilassamme herkullisia ja ihania tilalla leivottuja suolaisia ja makeita herkkuja. Saat ostettua meiltä myös mukaan kahvilatuotteita.

Tilamyymälästämme löydät tottakai kauramyllymme maankuulut höyryttämättömät kaurahiutaleet ja kaurasuurimot sekä talkkunaa.

Valmistamme tilalla itse käsin leipomalla erilaisia herkkuja; suosittuja pipareitamme, keksejä, mysliä ja näkkileipää. Näistä herkuista ja muista lähialueen pientuottajien tuotteista kokoamme mielellämme lähiruoka- ja lahjasalkkuja annettavaksi läheisille, työkavereille ja yrityskumppaneille. Toteutamme isotkin erät liikelahjoja ketterästi.
Voit myös soittaa tilauksen tai tilata verkkokaupastamme tuotteet ja noutaa ne turvallisesti.

Tilamme tuotevalikoima keskittyy ruokatuotteisiin ja muihin lahialueen pientuottajien tuotteisiin. Saatat kuitenkin löytää POP-UP Sisustustuotteita myymälässä!
Tervetuloa tunnelmalliseen kahvila-tilamyymälään!

AVOINNA YMPÄRI VUODEN 12.1.2024 alkaen

HUOM! Helatorstai ja 9.5 palvelemme 12-16!
TORSTAI JA PERJANTAINA klo 10-18 ja LAUANTAINA klo 10-16
KESÄKAHVILA 2024 26.6-3.8.2024 Ma-Pe 10-18 La 10-16

RYHMÄT sovittuna milloin vain. Esittelyn kauramyllyssä 20 min sekä maistuvat kahvit ostosten lomassa. Sovi vierailusta Terhin kanssa 0400-279250

 

Lähiruokalahjat

Olemme leiponeet ja valmistaneet omia tuotteitamme sekä valinneet parhaita herkkuja yhteistyökumppaneiltamme lähiruokalahjoihimme. Paketoimme ne käytännölliseen palvisalkkuun, laitamme rusetin ja kortin mukaan sekä halutessanne lähetämme ne suoraan henkilölle jota haluat ilahduttaa. Voit noutaa lähiruokalahjat myös suoraan Tilalta. Tuotteemme on aina herkullinen ja ekologinen lahja, joka sopii kaikkiin kohtaamisiin.

Ja itse tuotteet, herkulliset elintarvikkeet ovat kokonaisuudessaan syötäviä ja kotimaisia, joko meillä tehtyjä tai hyvin lähellä valmistettuja. Tuleehan suurin osa tuotteista alle 10 km Lahen torilta, aika kotoisaa meistä.

Tuotteita on isoimmissa koreissa rehti määrä, yli 6 kg edestä ja kori on varmasti mieleenpainuva muistaminen, josta ei jää mitään käyttämättä. Korit säilyvät huoneenlämmössä ja pakkaus on helppo kuljettaa ja antaa. Verkkosivuiltamme voit valikoida omat suosikkisi pakettiin tai valita meidän kestosuosikeista herkullisimman kokoonpanon. Tuotteet vaihtelevat sesongin mukaan.

Katso Lähiruokasalkkuja
liikelahja

Herkullisia lähituotteita

Talvipuodista löydät maistuvat glögimme Huuman ja Välkkeen, monia eri hilloja, savumuikkuja, näkkileipää ja pipareita, suklaata, lakua, marmeladia ja joulumakeisia sekä lukuisia muita herkkuja. Olemme tehneet kauniita paketteja valmiiksi jokaiseen tarpeeseen.

AVOINNA 12.1.2024 alkaen

HUOM! Helatorstaina 9.5 palvelemme 12-16!
TILAMYYMÄLÄ -KAHVILA TORSTAI ja  PERJANTAINA 10-18 ja LAUANTAINA 10-16

Sydämellisesti tervetuloa!

 

Katso tuotteemme verkkokaupasta
liikelahja