Kinnarin Tilan Höyryttämättömät kaurahiutaleet

Kinnarin Tilan kaurahiutaleita ei esikäsitellä höyryttämällä, minkä ansiosta niissä säilyvät tuoreen kauran elinvoimaiset ominaisuudet ja herkullinen maku. Höyryttämättömät kaurahiutaleet ovatkin hyvinvoinnistaan huolehtivan ja laadukkaasta ruoasta pitävän valinta.

Höyryttämättömiä kaurahiutaleita voi käyttää tavallisten kaurahiutaleiden tapaan. Esikäsittelemättömyyden ansiosta puuro valmistuu nopeasti ja on väriltään vaaleaa ja koostumukseltaan sametinpehmeää. Kaurapuuroista maukkainta!

AINEKSET: suomalainen kaura

Ravintosisältö 100 g 

energia 1566kJ 374 kcal
rasva 7,3 g
josta tyydyttynyttä 0,7 g
hiilihydraatit 57 h
josta sokereita 1,3 g
ravintokuitu 10,0 g
proteiini 14,5 g
suola 0,05 g 

 1 dl kaurahiutaleita painaa n. 35 g

Pakkauskoko: 1 kg (muut pakkauskoot sopimuksen mukaan) 

Kinnarin Tilan Ruokaisat kaurasuurimot

Ruokaisasta kaurasuurimosta ruokalisuke valmistuu reilussa kymmenessä minuutissa ja se maistuu koko perheelle. Se on erinomainen vaihtoehto aktiiviselle liikkujalle tai terveellisiä ruokavalintoja suosivalle. Kokeile kaikkeen riisin sijasta.
Kaurasuurimoista voi keittää myös puuroa joko liedellä tai uunin lempeässä lämmössä hauduttaen. Suurimoita ei ole ei ole litistetty hiutaleiksi, joten niiden kypsyminen puuroksi kestää hieman kauemmin. Liedellä puuro valmistuu noin reilussa puolessa tunnissa ja uunissa 2,5 tunnissa.

Ainekset: suomalainen kaura

Ravintosisältö 100 g:
energia: 1 566 kJ/374 kcal
rasva: 7,3 g
josta tyydyttynyttä 0,7 g
hiilihydraatit: 57 g
josta sokereita 1,3 g
ravintokuitu 10 g
proteiini 14,5 g
suola 0,05 g
Pakkaus: 1 kg

Viljoista maukkain

Pehmeänmakuinen ja täyteläinen kaura tuo hymyn huulille niin suolaisissa kuin makeissakin herkuissa. Kaura ansaitseekin paikkansa ruokapöydässä aamupalan lisäksi pitkin päivää. Se antaa välipalasmoothiehen samettisen rakenteen ja mehevöittää lihapullat korppujauhoja terveellisemmin. Vedet kielelle herauttavia vaihtoehtoja on loputtomasti – kukapa voisi vastustaa kauraisen toscakakun kiusausta?

Siirry verkkokauppaan

Vastuullinen valinta

Vastuullisuus on meille Kinnarin Tilalla tärkeä asia.
Kauran matka pellosta valmiiksi tuotteeksi on yksi maailman lyhyimpiä, jopa alle 100 metriä.
Valmiit tuotteet pakkaamme tiivisti ympäristöystävällisiin paperipusseihin,
emme halua kuljettaa turhaa ilmaa. Kaikki lämpö Kinnarin Tilalla tuotetaan uusiutuvalla energialla,
harvennuspuulla josta tehdään lämmityshaketta. Laadukas kaurahiutale syntyy tarkalla työllä,
huolehdimme maaperän rakenteesta alkaen jokaisen työvaiheen parhaasta tekemisestä.

Löydä lähin jälleenmyyjä

Herkullinen kaura on oikea valinta elinvoimaiseen arkeen

Kaura sisältää ihanteellisessa suhteessa proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvaa. Sen sisältämä beetaglukaani edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina sekä vähentää veren glukoosipitoisuuden kohoamista aterian jälkeen. Kaura sisältää runsaasti kuituja, jotka hellivät vatsaa. Kauran proteiinin aminohappo- koostumus on viljalajeista parhaimpia lysiiniaminohapon suhteen, joten se täy- dentää myös kasvissyöjän ruokavaliota. Lisäksi kaura sisältää luonnostaan B- ja E-vitamiineja sekä kivennäisaineita.

Kotimainen kaura on kestävä valinta

Peltojen kulta kasvaa Pohjolan pitkien suvipäivien ansiosta nopeasti lyhyestä kesästä huolimatta. Vastaavasti kylmä ja pitkä talvi tuhoaa monia kasvitautien aiheuttajia ja tuholaishyönteisiä, jonka vuoksi kasvinsuojeluaineita tarvitaan vain vähän. Kaura ei vaadi paljon lannoitusta tai kastelua, ja sen hiili- ja vesijalanjälki on pieni. Lisäksi se sitoo kasvunsa aikana tehokkaasti typpeä, jonka ansiosta rehevöittävää typpeä ei huuhtoudu kallisarvoisiin vesistöihin.

Tutustu verkkokauppaamme