• Kategoriat

  • Tyhjennä hakuvaihtoehdot
  • Kategoriat

  • Tyhjennä hakuvaihtoehdot
Löytyi 120 reseptiä
10 min

Kaurasämpylät

Vastapaistetut kaurasämpylät maistuvat taivaallisilta. Parhaimmillaan ne ovat lämpöisinä, kun päällä on sipaisu voita.

Katso resepti

Avainsanat: ,

5 min

Kanelimaito kauralla ja mustikoilla

Mustikoista ja kaurasta syntyy kepeä ja helposti nautittava maito, joka maistuu niin aamupalalla kuin vaikkapa...

Katso resepti

Avainsanat: , ,

10 min

Kauranäkkäri

Rapeat ja mureat kauraisat näkkärit maistuvat sellaisenaankin, mutta erityisen hyviä ne ovat, kun päälle sipaisee...

Katso resepti

Avainsanat: , ,

10 min

Kauraherkku – kerrosjälkiruoka

Raikkaan kepeä kauraherkku on astetta terveellisempi jälkiruokavaihtoehto. Tuoreita mansikoita ja Kreikkalaista jogurttia yhdistelevä herkku saa...

Katso resepti

Avainsanat: , ,

5 min

Mansikka-kaurasmoothie mantelimaidolla

Raikas mansikka-kaurasmoothie maistuu erityisen hyvältä, lempeänä aamupalana. Tämän smoothien valmistat nopeasti kiireisenäkin aamuna. Voit vaihtaa...

Katso resepti

Avainsanat: , ,

15 min

Marjaisat vaniljavaahtokupposet paistetulla kauramurulla

Vadelmista, mustikoista, vaniljavaahdosta ja paistetusta kauramuruseoksesta syntyy ihana jälkiruoka, joka kruunaa aterian kuin aterian.

Katso resepti

Avainsanat: , , ,

5 min

Kauraisa mansikkamaito

Kesällä maistuu vilvoittavat juomat. Kun lisäät joukkoon hiukan Kinnarin Tilan höyryttömätömiä kaurahiutaleita, saat samalla myös...

Katso resepti

Avainsanat: ,

10 min

Mansikka-kauraneliöt

Herkulliset, kesäiset mansikka-kauraneliöt ovat ihastuttavan herkullisia tarjottavia kesän kahvipöydässä.

Katso resepti

Avainsanat: , ,

5 min

Vadelma-rahkasmoothie

Raikas vadelma-rahkasmoothie maistuu aamupalalla, välipalaksi tai iltapalalla.

Katso resepti

Avainsanat: , ,

20 min

Raparperimuffinsit kauramurulla

Nämä ihastuttavat muffinsit kätkevät sisälleen pehmeäksi paistetut raparperit. Voit muunnella reseptiä käyttämällä raparperien sijaan vaikkapa...

Katso resepti

Avainsanat: , ,