Airfryer-kaurasuurimopuuro

Airfryer-kaurasuurimopuuro

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot |


Kaurasuurimopuuro valmistuu Airfryerissa noin tunnissa. Eli reilusti nopeammin ja vähemmissä asteissa mitä perinteisesti uunissa.

Työaika: 5 min
Paisto- / haudutusaika: 1 h 10 min
Annoskoko: 4 kpl

Ainekset

1 l
maitoa
1 1/2 dl
Kinnarin Tilan ruokaisia kaurasuurimoita
suolaa maun mukaan

Valmistusohje

  1. Kaada maito ja kaurasuurimot Airfryer-vuokaan. Lisää suola ja sekoita.
  2. Kypsennä ensin 200 asteessa 10 minuuttia. Laske sen jälkeen lämpötila 160 asteeseen ja kypsennä vielä noin 50-60 minuuttia. Sekoita muutama kerta kypsennyksen aikana. Poista samalla pinnalle syntyvä kuori.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kinnarin Tilan Ruokaisat Kaurasuurimot

Verkkokaupaan