Bataatti-kaurapihvit

Bataatti-kaurapihvit

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Nämä pehmeät ja herkulliset kasvispihvit tuovat kivaa vaihtelua ruokapöytään.

Työaika: 30 min
Paisto- / haudutusaika: 10 min
Annoskoko: 4

Erityisruokavaliot:

K, V, M, MU,

Ainekset

1-2
bataattia (n. 600g)
3 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
1
sipuli
2
munaa
2
valkosipulinkynttä
1/2 dl
persiljaa silputtuna
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippurirouhetta
1/2 dl
sweet chili-kastiketta
2 rkl
öljyä

Valmistusohje

  1. Kuori ja pilko bataatti paloiksi. Keitä pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä. Soseuta.
  2. Kuori ja pilko sipuli pieneksi hakkelukseksi. Pese ja pilko persilja. Murskaa valkosipuli.
  3. Sekoita kaikki ainekset hieman jäähtyneen bataattisoseen sekaan. Sekoita tasaiseksi ja anna taikinan tekeytyä kymmenisen minuuttia.
  4. Nostele taikinasta lusikalla kekoja öljytylle pannulle. Paista pihvit miedolla lämmöllä molemmin puolin n. 8-10 minuuttia yhteensä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan