Helpot kaurarieskat rikotuista kaurasuurimoista

Helpot kaurarieskat rikotuista kaurasuurimoista

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kinnarin Tilan rikotut kaurasuurimot ovat maukas, ravintorikas ja vastuullinen valinta jokapäiväiseen ruokapöytään. Rikotut suurimot on valmistettu helpottamaan arkea ja ne ovat nopeita valmistaa, keittoaika vain 10 minuuttia. Kaurasuurimoissamme säilyvät tuoreen kauran aito maku ja ravintoarvot, sillä suurimoitamme ei esikäsitellä vesihöyryllä. Rikotuista kaurasuurimoista voit valmistaa herkullista puuroa ja käyttää niitä monipuolisesti ruoanlaitossa ja leivonnassa.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 10 min
Annoskoko: 16 kpl

Erityisruokavaliot:

VL, L,

Ainekset

4 dl
Kinnarin Tilan rikottuja kaurasuurimoita kypsänä
5 dl
maitoa
1/2 dl
rypsiöljyä
2 tl
suolaa
2 tl
leivinjauhetta
1 rkl
hunajaa
n. 8-9 dl
vehnäjauhoja

Valmistusohje

  1. Sekoita kaikki aineet sekaisin kulhossa. Taikina jää hieman löysähköksi.
  2. Nostele lusikalla kekoja uunipellille leivinpaperin päälle. Taputtele jauhotetuin käsin pyöreiksi rieskoiksi.
  3. Paista 225 asteisessa uunissa keskitasolla n. 5-7 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan rikottu kaurasuurimo 800g

Verkkokaupaan