Juustoinen tonnikala-kauravuoka

Juustoinen tonnikala-kauravuoka

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Helppoa arkiruokaa kaurasuurimoista. Suurimot sopivat oivasti erilaisiin laatikkoruokiin.

Työaika: 20 min
Paisto- / haudutusaika: 30 min
Annoskoko: 6 kpl

Erityisruokavaliot:

V, L,

Ainekset

4 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita
1
kalaliemikuutio
2 tlk
tonnikalaa öljyssä (tai muuta kalaa)
1
purjo
3
valkosipulinkynttä
1 rs (200 g)
raejuustoa
1 pss
pakastemaissia
1 tl
suolaa
2 tl
sitruunapippuria
1/2 pss
juustoraastetta

Päälle:

1/2 pss (100g)
juustoraastetta

Valmistusohje

  1. Keitä kaurasuurimoita kalaliemellä maustetussa vedessä n. 20 minuuttia.
  2. Pese ja pilko purjo ohuiksi suikaleiksi. Hienonna valkosipuli. Kuullota hetki pannulla.
  3. Sekoita kaikki aineet sekaisin voideltuun uunivuokaan.
  4. Laita loput juustoraasteet pinnalle.
  5. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan