Kaura-broileripata

Kaura-broileripata

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kaurasuurimoista valmistuu herkullisia arki- ja juhlaruokia. Tämä pataruoka valmistuu käden käänteessä ja on makoisaa.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 20 min
Annoskoko: 4 kpl

Erityisruokavaliot:

V, L,

Ainekset

4 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita
1
kanaliemikuutio
400 g
broilerin fileesuikaleita
1 tl
curryjauhetta
2 tl
paprikajauhetta
1 tl
suolaa
1/2
purjo
4
valkosipulinkynttä
8-10
herkkusientä
2
porkkanaa
2 tl
kuivattua timjamia
1 prk (200g)
creme fraichea

Valmistusohje

  1. Keitä kaurasuurimoita n. 15 minuuttia kanaliemellä maustetussa vedessä.
  2. Pese ja pilko kasvikset; herkkusienet neljään osaan, porkkana siivuiksi ja sipulit ohuiksi suikaleiksi.
  3. Ruskista broilerin fileesuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä. Mausta.
  4. Lisää broilerin sekaan kasvikset ja paista muutama minuutti.
  5. Lisää kaurasuurimot, timjami ja creme fraiche. Anna hautua miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Tarjoile salaatin kera.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan