Kaura-jauhelihacurry

Kaura-jauhelihacurry

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Herkullinen jauhelihacurry maistuu arkena. Curryn valmistukseen ei mene aikaa enempää kuin 20 minuuttia.

Työaika: 20 min
Paisto- / haudutusaika: 20 min
Annoskoko: 4

Erityisruokavaliot:

V, PÄ,

Ainekset

8 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita keitettynä
1 kpl
sipuli kuutioituna
1 kpl
valkosipuli raasteena
2 rkl
inkivääriä raasteena
400 g
jauhelihaa
1 prk
kookosmaitoa
4 rkl
kalakastiketta
1 tl
punaista currytahnaa
1 tl
sokeria
suolaa maun mukaan
öljyä paistoon

Päälle

jäävuorisalaattia suikaloituna
cashew-pähkinärouhetta

Valmistusohje

  1. Kuumenna öljy pannussa ja lisää sipuli. Kuullota pehmeäksi.
  2. Lisää inkivääri ja valkosipuliraaste ja jatka kuullottamista vielä noin 1 minuutti.
  3. Lisää jauheliha ja paista kunnes se on kypsää.
  4. Lisää pannuun kookosmaito, kalakastike, sokeri ja punainen curry. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  5. Kokoa annokset kaurasuurimoiden päälle. Lisää annosten päälle ohueksi suikaloitua salaattia ja pähkinärouhetta.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan