Kaura-kasvispasteijat

Kaura-kasvispasteijat

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kinnarin Tilan Rikotut kaurasuurimot sopivat loistavasti erilaiseen leivontaan ja ruoanlaittoon. Kokeile pasteijoiden täytteessä.

Työaika: 15 min
Paisto- / haudutusaika: 15 min
Annoskoko: 10 kpl

Erityisruokavaliot:

K, V, L, MU,

Ainekset

500 g
lehti- tai voitaikinalevyjä

Täyte:

1 dl
Kinnarin Tilan rikottuja kaurasuurimoita
1
paprika
1
porkkana
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1/2 dl
tuoreita yrttejä pilkottuna
1/2 prk (100g)
maustettua tuorejuustoa
ripaus
suolaa
ripaus
mustapippuria

Voiteluun:

munaa
siemeniä

Valmistusohje

  1. Ota lehtitaikinalevyt sulamaan.
  2. Valmista täyte keittämällä ensin kaurasuurimoita n. 10 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Siivilöi ylimääräinen neste pois.
  3. Kuori ja pilko kasvikset pieniksi kuutioiksi. Paista paistinpannulla tilkassa öljyä muutama minuutti.
  4. Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään.
  5. Leikkaa taikinalevyt puoliksi, kauli vähän isommaksi ja lusikoi täytettä keskelle. Käännä levy kiinni toiselle puolelle kulmaan, niin että pasteijasta tulee kolmion mallinen. Sulje reunat haarukkaa apuna käyttäen.
  6. Voitele pasteijat munalla ja ripottele halutessasi siemeniä pinnalle.
  7. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan rikottu kaurasuurimo 800g

Verkkokaupaan