Kaura-marjagranola

Kaura-marjagranola

Myslit ja Granolat


Granola on hyvin helppo tehdä itse. Herkullista, mutta terveellistä granolaa voi nauttia niin aamu- kuin iltapalalla.

Työaika: 30 min
Paisto- / haudutusaika: 20 min

Erityisruokavaliot:

K, VE, L, M, PÄ,

Ainekset

4 dl
Kinnarin Tilan kaurahiutaleita
1 rkl
auringonkukansiemeniä
1 rkl
kurpitsansiemeniä
1 rkl
manteleita rikottuja/lastuja
1 kpl
vaniljatanko
1/2 dl
vaahterasiirappia
ripaus
suolaa
3 rkl
kuivattuja marjoja

Valmistusohje

  1. Halkaise vaniljatanko ja ota siemenet talteen.
  2. Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa, lisää vaniljatangon siemenet ja sekoita.
  3. Lisää vaahterasiirappi, sekoita.
  4. Levitä seos pellille leivinpaperin päälle ja laita vaniljatanko joukkoon.
  5. Paahda uunissa 150 asteessa 20 minuuttia, kääntele puulastalla kerran paiston aikana.
  6. Poista vaniljatanko ja lisää kuivatut hedelmät jäähtyneen granolan joukkoon. Säilytä kannellisessa purkissa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kinnarin Tilan höyryttämättömät kaurahiutaleet

Verkkokaupaan