Kaura-pizzataikina

Kaura-pizzataikina

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kinnarin Tilan höyryttämättömät kaurahiutaleet tuovat pizzapohjalle lisää ruokaisuutta ja tekstuuria. Valitse vain mieluisat täytteet.

Työaika: 10 min
Annoskoko: 4 kpl

Erityisruokavaliot:

K, VE, M,

Ainekset

2 dl
Kinnarin Tilan puolikarkeita vehnäjauhoja
3 dl
Kinnarin Tilan kaurahiutaleita
30 g
hiivaa
1 dl
öljyä
ripaus
suolaa
1/2 l
vettä
1/2 dl
tummaa siirappia

Valmistusohje

  1. Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen suolan ja siirapin kanssa.
  2. Lisää puolet jauhoista ja kaurahiutaleista sekä öljy.
  3. Anna taikinan kohota noin 2 tuntia liinan alla lämpimässä.
  4. Lisää loput kuivat aineet ja alusta taikina. Anna kohota uudelleen liinan alla vielä noin ½ tuntia.
  5. Jaa taikina neljään osaan, pyöritä palloiksi ja kauli pizzalevyiksi.
  6. Täytä mieluisilla täytteillä ja paista 230-240 asteessa 10 - 15 minuuttia. Huomioi, jos käytät pizzakiveä paistoaika voi olla lyhyempi.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan

Vehnäjauho puolikarkea Kinnarin Tila

Verkkokaupaan