Kaura-texmexsalaatti

Kaura-texmexsalaatti

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kotimainen kaura on monipuolinen ruokalisäke. Suurimot tekevät tästä herkullisesta meksikolaisesta salaatista ruokaisamman. Kokeile tehdä vaikka illanistujaisiin laakealle vadille tupla-annos.

Työaika: 30 min
Annoskoko: 6 kpl

Erityisruokavaliot:

V, M,

Ainekset

2 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita
1/2 prk
salsakastiketta
400 g
jauhelihaa
tacomaustetta
1
paprika
1
punasipuli
1 dl
pakastemaissia
300 g
jäävuorisalaattia
2
tomaattia
pala
tuorekurkkua
nachoja

Valmistusohje

  1. Keitä kaurasuurimoita suolalla maustetussa vedessä noin 20 minuuttia. Valuta siivilässä.
  2. Sekoita salsakastike kaurasuurimoiden sekaan.
  3. Paista jauheliha ja mausta tacomausteella.
  4. Pese ja pilko kasvikset pieniksi kuutioiksi, kiehauta ja jäähdytä maissi.
  5. Kokoa salaatti vadille laittamalla jäävuorisalaatti pohjalle ja muut aineet kauniisti päälle.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan