Kaura-välipalakeksit

Kaura-välipalakeksit

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kauraisat välipalakeksit on nopea ja helppo valmistaa, terveellinen välipala ja eväs ilman lisäaineita. Patukoissa voi käyttää erilaisia marjoja, hedelmiä, pähkinöitä ja siemeniä.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 20 min
Annoskoko: 10 kpl

Erityisruokavaliot:

VE, M,

Ainekset

3 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
1/2 dl
hasselpähkinärouhetta
3 isoa rkl
maapähkinävoita
2 rkl
agavesiirappia
1 dl
kuivattuja puolukoita
3 rkl
öljyä
1 tl
vaniljasokeria

Valmistusohje

  1. Sekoita kaikki aineet kulhossa massaksi. Maapähkinävoita saa olla kukkurallaan ruokalusikat.
  2. Muotoile uunipellille leivinpaperin päälle yhtenäiseksi tasaiseksi n. 1,5cm paksuksi levyksi.
  3. Paista uunissa 175 asteessa n. 20 minuuttia.
  4. Leikkaa levy patukoiksi lämpöisenä ja anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan