Kauraherkku – kerrosjälkiruoka

Kauraherkku – kerrosjälkiruoka

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot |


Raikkaan kepeä kauraherkku on astetta terveellisempi jälkiruokavaihtoehto. Tuoreita mansikoita ja Kreikkalaista jogurttia yhdistelevä herkku saa purutuntumaa ja makeutta ihanista paistetuista kaurahiutaleista.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 5 min

Ainekset

1 dl
Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita
30 g
voita
2 rkl
sokeria
1 dl
tuoreita mansikoita
2 dl
Kreikkalaista jogurttia

Valmistusohje

  1. Sulata voi pannulla ja lisää joukkoon kaurahiutaleet ja sokeri. Paista keskilämmöllä välillä sekoitellen, kunnes kaurahiutaleet saavat hiukan väriä ja rapeutuvat.
  2. Anna paistettujen kaurahiutaleiden jäähtyä.
  3. Puolita mansikat tai jaa neljään osaan jos ne ovat kovin suuria.
  4. Kerrosta Kreikkalaista jogurttia, mansikoita ja paistettua kauramurua kahteen lasiin. Tarjoa heti.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kinnarin Tilan höyryttämättömät kaurahiutaleet

Verkkokaupaan