Kaurainen kardemummapannukakku

Kaurainen kardemummapannukakku

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kardemumma antaa pannarille ihanan maun ja kaura tuo mehevyyttä. Maistuu herkulliselta ihan sellaisenaankin. Pannari on arjen helppo luksusherkku.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 30 min
Annoskoko: 12 kpl

Erityisruokavaliot:

K, L, MU,

Ainekset

1 l
maitoa
4
munaa
4,5 dl
Kinnarin Tilan vehnäjauhoa
2 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
1 tl
suolaa
1 dl
sokeria
1 rkl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
2 tl
kardemummaa
100 g
sulatettua voita

Valmistusohje

  1. Riko kananmunat kulhoon. Sulata voi.
  2. Kaada maito joukkoon ja lisää kuivat aineet ja sula voi. Anna turvota n. 15 minuuttia.
  3. Sekoita taikinaa vielä ja kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  4. Kypsennä pannukakkua uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.