Kauraiset aamupalamuffinit

Kauraiset aamupalamuffinit

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Puuroa muffinin muodossa! Yllätä ystävä aamuisella piknikillä. Nämä muffinit syntyvät käden käänteessä eväskoriin mukaan. Näillä saat mukavaa vaihtelua aamupuurolle. Reseptistä saa helposti vegaanisen vaihtamalla hunajan vaikka agavesiirappiin ja käyttämällä esimerkiksi kaurapohjaista jogurttia sekä voin tilalla kasvipohjaista margariinia.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 20 min
Annoskoko: 12 kpl

Erityisruokavaliot:

K, VE, L, M, PÄ,

Ainekset

2
tuoretta persikkaa
1
banaani
1/2 dl
fariinisokeria
6 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
300 g
maustamatonta jogurttia (esim. lempi)
50 g
voita sulatettuna
2 rkl
hunajaa
1 tl
kanelia
2 tl
leivinjauhetta

Päälle:

hasselpähkinärouhetta

Valmistusohje

  1. Kuori ja kuutioi pieneksi banaani ja persikka.
  2. Riko munat kulhoon ja lisää sokeri. Sekoita kevyesti.
  3. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.
  4. Jaa taikina muffinivuokiin. Ohjeesta tulee n. 12-14 kpl. Voit täyttää vuoat melko täyteen, sillä taikina ei hirveästi kohoa.
  5. Koristele muffinit pähkinärouheella ja paista uunin keskitasolla 175 asteessa 15-20 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan