Kauramunakas

Kauramunakas

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Herkuttele kauramunakkaalla aamiaisella tai vaikkapa treenin jälkeen hyvänä välipalana.

Työaika: 5 min
Paisto- / haudutusaika: 5 min
Annoskoko: 1

Erityisruokavaliot:

MU,

Ainekset

2 kpl
kananmunaa
3/4 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
4 rkl
maitoa
suolaa maun mukaan
ripaus kurkumaa
kuivattua yrttiä maun mukaan
mustapippuria maun mukaan
2 rkl
sipulia
2 rkl
porkkanaa
2 rkl
paprikaa
2 rkl
tomaattia
2 kpl
chiliä

Valmistusohje

  1. Leikkaa kaikki kasvikset niin pienksi kuin mahdollista. Porkkanan voi raastaaa pienellä terällä.
  2. Pienennä kaurahiutaleet tehosekoittimessa karkeksi jauhoksi. Yhdistä joukkoon kurkuma, suola, pippuri ja yrtit.
  3. Lisää maito ja ja munat. Vatkaa kuohkeaksi.
  4. Lämmitä pannulla öljyä tai voita. Kaada munakasmassa pannulle. Lisää kasvikset tasaisesti päälle. Sitten kun munakas alkaa kiintymään, käännä toinen puoli munakkaasta toisen päälle puolikuun muotoon ja kypsennä loppuun.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan