Kaurarieska

Kaurarieska

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Tämä kaurarieska syntyy vain kolmesta aineesta ja on yksinkertaisuudessaan fantastinen.

Työaika: 5 min
Paisto- / haudutusaika: 15 min
Annoskoko: 1 kpl

Ainekset

3 dl
Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita
200 g
kermaviiliä
1/2 tl
suolaa

Valmistusohje

  1. Yhdistä aineet keskenään taikinaksi.
  2. Levitä taikina leivinpaperoidulle pellille pyöreäksi ja tasaiseksi, jauhotetuin käsin.
  3. Jaa leivinpyörällä paloiksi.
  4. Paista uunin keskitasolla 230 asteessa noin 15 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan