Kaurasuurimo-lohilaatikko

Kaurasuurimo-lohilaatikko

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Mehevä lohilaatikko valmistuu näppärästi uunissa. Tässä on herkullinen arkiruoka vailla vertaa. Tarjoa lisukkeena vihersalaattia.

Työaika: 20 min
Paisto- / haudutusaika: 40 min
Annoskoko: 6

Erityisruokavaliot:

V,

Ainekset

1 kpl
sipuli
3 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
öljyä
250 g
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurasuurimoita
7 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
400 g
lämminsavulohta
3 dl
maitoa
2 kpl
kananmunaa
1/2 ruukkua
tilliä
150 g
juustoraastetta

Valmistusohje

  1. Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä, lisää kaura ja kuullota hieman.
  2. Lisää vesi ja kasvisliemi. Kietä kunnes neste on imeytynyt.
  3. Paloittele lohi ja tarkista, että kala on ruodoton. Sekoita kauraseos ja paloiteltu lämminsavulohi uunivuoassa.
  4. Sekoita hienonnettu tilli, juustoraaste, rikotut kananmunat ja maito kulhossa. Kaada uunivuokaan muiden ainesten päälle.
  5. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan