Kaurasuurimopuuro omenoilla ja puolukoilla

Kaurasuurimopuuro omenoilla ja puolukoilla

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kaurasuurimopuuro omenoilla ja puolukoilla on täydellinen aamupala hitaisiin viikonloppuaamuihin. Kokeile myös manteli- tai soijajuomaa ja saat puuroon uutta twistiä.

Työaika: 30 min
Paisto- / haudutusaika: 30 min
Annoskoko: 4 kpl

Ainekset

1 l
maitoa
2 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita
suolaa maun mukaan

Päälle

omenaviipaleita
pakastepuolukkaa
vaahterasiirappia

Valmistusohje

  1. Kuumenna maito kiehuvaksi.
  2. Lisää suurimot kiehuvaan maitoon ja keitä miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia välillä sekoitellen.
  3. Mausta puuro maun mukaan suolalla ja anna vetäytyä kannen alla noin 10 minuuttia.
  4. Annostele puuro ja koristele annokset omenaviipaleilla ja puolukoilla. Mausta vaahterasiirapilla maun mukaan.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan