Kaurasuurimosalsa

Kaurasuurimosalsa

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Salsa on helppo ja maukas lisäke, joka sopii kaveriksi vaikka pihville tai grilliruoalle.

Työaika: 30 min
Annoskoko: 4

Erityisruokavaliot:

V, M,

Ainekset

3 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurasuurimoita
1
iso punasipuli
2
valkosipulinkynttä
3
kypsää tomaattia
1
paprika
1 dl
hienonnettua persiljaa
1 rkl
Kinnarin Tilan chilisuolaa
loraus
oliiviöljyä
1/2 tl
mustapippurirouhetta
2 rkl
sitruunamehua
2 rkl
hunajaa

Valmistusohje

  1. Keitä kaurasuurimoita suolalla maustetussa vedessä n. 20 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Kuori punasipuli ja valkosipuli. Pilko pieneksi hakkelukseksi.
  3. Pese tomaatit ja paprika. Pilko pieniksi kuutioiksi.
  4. Pese ja hienonna persilja.
  5. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja mausta. Anna maustua hetki ennen tarjoilua.
  6. Voit tarjoilla kaurasuurimosalsan salaattipöydässä tai vaikka kesäisenä lisäkkeenä grilliruoan kanssa

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan