Kolmen koon vuoka

Kolmen koon vuoka

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kolmen koon vuoka (kaura-kana-kookos) on maukas aasialaisen vivahteen omaava laatikkoruoka. Kotimaista kauraa aasialaisilla mausteilla.

Työaika: 30 min
Paisto- / haudutusaika: 30 min
Annoskoko: 6 kpl

Erityisruokavaliot:

V,

Ainekset

3 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita
1
kanaliemikuutio
1 rs (400 g)
hunajamarinoituja broilerinfileesuikaleita
1
iso sipuli
4
valkosipulinkynttä
3
porkkanaa
2
paprikaa
1 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina
1 prk (250 ml)
kookosmaitoa
1 tl
suolaa
1 rkl
punaista currytahnaa
1
limen mehu
persiljaa tai korianteria

Päälle:

miniluumutomaatteja

Valmistusohje

  1. Keitä kaurasuurimoita kanaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 15 minuuttia.
  2. Pilko sipuli ja valkosipuli.
  3. Ruskista sipulit ja broilerisuikaleet pannulla tilkassa öljyä.
  4. Pilko paprika ohueksi suikaleeksi ja porkkana ohuiksi viipaleiksi.
  5. Sekoita kaikki ainekset voideltuun uunivuokaan ja laita puolikkaita miniluumutomaatteja päälle.
  6. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan