Meksikonpata kaurasuurimoista

Meksikonpata kaurasuurimoista

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Mexicanpata kaurasuurimoista on värikäs, maukas ja mausteinen runsaasti kasviksia sisältävä ruoka. Jauhelihan tilalla voit käyttää myös jotain kasvipohjaista jauhelihan korviketta.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 30 min
Annoskoko: 6 kpl

Erityisruokavaliot:

V, M,

Ainekset

4 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita
1
lihaliemikuutio
1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
400 g
jauhelihaa
1 tl
mustapippurirouhetta
2 tl
paprikajauhetta
1 tl
juustokuminaa
1 tl
chilijauhetta
2 tl
suolaa
1
paprika
1 tlk (250 g)
kidneypapuja
1 prk (400 g)
tomaattimurskaa
1 pss
pakastemaissia
1 rkl
sokeria
korianteria

Valmistusohje

  1. Keitä kaurasuurimoita liemikuutiolla maustetussa vedessä n. 15 minuuttia. Kun kaurasuurimot ovat melkein kypsiä, siivilöi mahdollinen ylimääräinen neste pois.
  2. Kuori ja pilko sipulit. Kuullota paistinpannulla hetki.
  3. Lisää jauheliha pannulle ja ruskista. Mausta.
  4. Pilko paprika kuutioiksi ja käytä myös paistinpannun kautta.
  5. Lisää loput aineet kattilaan kaurasuurimoiden joukkoon ja mausta tarvittaessa lisää.
  6. Koristele korianterilla ja tarjoile halutessasi smetanan tai guacamolen kera.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan