Mustaherukkapuuro

Mustaherukkapuuro

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot |


Kirpeän raikas mustaherukkapuuro maistuu niin aamu-, väli- kuin iltapalana. C-vitamiinipitoinen puuro on herkuttelijan valinta.

Työaika: 5 min
Paisto- / haudutusaika: 24 h
Annoskoko: 2

Erityisruokavaliot:

L, M,

Ainekset

2 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
1 dl
auringonkukansiemeniä
2 dl
pakaste mustaherukoita
1
banaani
2 dl
kaurajuomaa
ripaus suolaa

Päälle

mustaherukoita
kaurahiutaleita

Valmistusohje

  1. Sekoita yhteen kuivat aineet.
  2. Aja banaani, mustaviinimarjat ja kaurajuoma sauvasekoittimella hienoksi.
  3. Sekoita kaikki ainekset yhteen.
  4. Kaada puuro sopiviin tarjoilukulhoihin ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli.
  5. Koristele puurot mustaherukoin ja kaurahiutalein.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kinnarin Tilan höyryttämättömät kaurahiutaleet

Verkkokaupaan