Mustapapupallot

Mustapapupallot

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Maistuvat mustapapupallot paistetaan lihapullien tapaan ja nautitaan sellaisenaan tai lisukkeiden kera. Makua pullille tuo myös hienonnettu saksanpähkinä.

Työaika: 15 min
Paisto- / haudutusaika: 10 min
Annoskoko: 4

Erityisruokavaliot:

M, PÄ,

Ainekset

1
kuutioitu sipuli
öljyä
1 1/2 dl
saksanpähkinöitä
1/2 dl
Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita
2 rkl
maissitärkkelystä
1 rkl
soijakastiketta
2 tl
sinappia
suolaa maun mukaan
mustapippuria maun mukaan
2 prk à 400 g
mustapapuja (säilyke)
öljyä

Valmistusohje

  1. Aloita kuullottamalla sipuli pehmeäksi.
  2. Aja saksanpähkinät tehosekoittimessa hienoksi jauheeksi.
  3. Valuta mustapavut (käyttövalmiit säilyke) ja huuhtele kylmällä vedellä.
  4. Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen ja aja sileäksi massaksi.
  5. Voit öljytä kämmenet kevyesti ja pyörittele sitten massasta palloja. Paista öljyssä kauniin kullanruskeiksi.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan