Mustikka-kaurahyve

Mustikka-kaurahyve

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Upea mustikkainen kaurahyve hellii makuhermoja. Valmistuu nopeasti ja on taattu hitti jälkiruokapöydässä.

Työaika: 45 min
Paisto- / haudutusaika: 35 min
Annoskoko: 6

Erityisruokavaliot:

PÄ, MU,

Ainekset

6 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
1 1/2 tl
kanelijauhetta
1 1/2 tl
vaniljajauhetta
1 tl
leivinjauhetta
1/2 tl
suolaa
2 dl
pekaanipähkinöitä
4 dl
maitoa
2
kananmunaa
50 g
voita
400 g
pakastemustikoita
2 rkl
perunajauhoja
1 dl
sokeria

Valmistusohje

  1. Sekoita kulhossa kaurahiutaleet, mausteet ja leivinjauhe.
  2. Rouhi pähkinät ja sekoita kuivien aineiden joukkoon.
  3. Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja mikrossa sulatettu voi.
  4. Sekoita jäiset mustikat ja perunajauhot keskenään ja levitä 2/3 osaa marjoista piirakkavuoan pohjalle.
  5. Levitä kuiva-aineseos päälle ja ripottele päälle tasaisesti sokeri.
  6. Valuta päälle maito-munaseos.
  7. Levitä päälle loput mustikoista.
  8. Paista 200 asteessa noin 35 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan