Peruspuuron jatkojalostaminen

Peruspuuron jatkojalostaminen

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kinnarin Tilan kaurahiutaleita ei esikäsitellä höyryttämällä, minkä ansiosta niissä säilyvät tuoreen kauran elinvoimaiset ominaisuudet ja herkullinen maku. Höyryttämättömät kaurahiutaleet ovatkin hyvinvoinnistaan huolehtivan ja laadukkaasta ruoasta pitävän valinta.Höyryttämättömiä kaurahiutaleita voi käyttää tavallisten kaurahiutaleiden tapaan. Esikäsittelemättömyyden ansiosta puuro valmistuu nopeasti ja on väriltään vaaleaa ja koostumukseltaan sametinpehmeää. Kaurapuuroista maukkainta!Joskus kaurapuuroa voi vahingossa keittää liian paljon ja silloin puuroa ei missään nimessä kannata heittää roskiin vaan jatkojalostaa esimerkiksi leiviksi, rieskoiksi, piirakoiksi ja vaikkapa pannukakuiksi.

Työaika: 3 min
Paisto- / haudutusaika: 1 min
Annoskoko: 4

Erityisruokavaliot:

L, M,

Ainekset

1 l
maitoa tai vettä
4 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
suolaa maun mukaan

Valmistusohje

  1. Lisää kaurahiutaleet kylmään veteen tai maitoon ja kiehauta.
  2. Mausta halutessasi maun mukaan suolalla ja sekoita.
  3. Hauduta kannen alla reilu minuutti ennen tarjoilua.