Pesto-kaurasalaatti

Pesto-kaurasalaatti

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kaurasuurimot sopivat hyvin myös salaatteihin tehden niistä ruokaisempia. Tämä herkullinen pestolla maustettu salaatti sopii hyvin vaikka grilliruoan kaveriksi.

Työaika: 30 min
Annoskoko: 4

Erityisruokavaliot:

VE,

Ainekset

2 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita
2 rkl
vihreää pestoa
100 g
aurinkokuivattuja tomaatteja
1/2
kesäkurpitsa
1/2
nippu kesäsipulia
1
ruukku salaattia
oliiviöljyä
pippuria
rucolaa
siemensekoitusta

Valmistusohje

  1. Keitä kaurasuurimoita suolalla maustetussa vedessä n. 20 minuuttia.
  2. Asettele ruukkusalaatti tarjoiluastian reunoille.
  3. Mausta kaurasuurimot pestolla ja laita suurimot salaattiastian keskelle.
  4. Pese ja pilko kesäkurpitsa ja kesäsipuli ja lisää salaatin sekaan.
  5. Mausta salaatti tilkalla öljyä ja pippuria.
  6. Koristele rucolalla ja siemenillä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan