Punajuurihaudutettu kaurasuurimolisuke

Punajuurihaudutettu kaurasuurimolisuke

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kinnarin Tilan kaurasuurimot ovat monikäyttöisiä ja sopivat melkein mihin vain! Tämä lisuke on todella herkullista ja helppo valmistaa.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 40 min
Annoskoko: 6

Erityisruokavaliot:

VL, L,

Ainekset

1 kg
punajuuria
4 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita
1 tl
suolaa
1-2 rkl
hunajaa
timjamia
oliiviöljyä
3 dl
vettä
1 prk
smetanaa

Valmistusohje

  1. Keitä kaurasuurimoita n. 10 minuuttia suolalla maustetussa vedessä.
  2. Kuori ja pilko punajuuret paloiksi.
  3. Kaada suurimot ja punajuuret voideltuun uunivuokaan. Ripottele öljy ja mausteet päälle. Kaada vesi päälle. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. 20 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä.
  4. Nosta vuoka uunista ja lisää smetana joukkoon ja sekoita. Jatka kypsennystä vielä toiset 20 minuuttia.
  5. Tarjoile tätä herkkua vaikka paistetun kalan kanssa.