Raparperi-kerrosjälkiruoka kauramuruilla

Raparperi-kerrosjälkiruoka kauramuruilla

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot |


Suussa sulavan herkullinen kerrosjälkiruoka, jossa kerroksittain kerma-jogurttivaahtoa, raparperia ja rapsakkaa kaurapaistosta.

Työaika: 15 min
Paisto- / haudutusaika: 10 min
Annoskoko: 4

Ainekset

300 g
raparperia
3 rkl
sokeria tai fariinisokeria
3 tl
sitruunan mehua

Kauramuruseos

1 1/2 dl
Kinnarin tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
2 rkl
tummaa siirappia
2 rkl
voita

Kerma-jogurttivaahto

2 dl
kuohukermaa
1 dl
Turkkilaista jogurttia
1 rkl
sokeria

Valmistusohje

  1. Kuori ja huuhdo raparperit. Pilko pieniksi paloiksi.
  2. Laita raparperin palat, sokeri ja sitruunan mehu paistinpannuun ja lämmitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen, kunnes raparperi on pehmennyt. Anna jäähtyä.
  3. Sekoita kaurahiutaleet, siirappi ja voi paistinpannussa ja anna sulaa. Anna paistua sen aikaa kunnes seos saa kauniin värin. Anna jäähtyä.
  4. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon jogurtti. Mausta sokerilla.
  5. Annostele tarjoilukulhoihin tai laseihin kerroksittain.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kinnarin Tilan höyryttämättömät kaurahiutaleet

Verkkokaupaan