Sekahedelmäpuuro

Sekahedelmäpuuro

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Monen jouluun kuuluu perinteinen sekametelisoppa. Mutta mitäpä jos sekametelisoppa saisi tänä jouluna uudet vaatteet. Tämän joulun hittipuuro on sekahedelmäpuuro. Lempeän pehmeä, Kinnarin Tilan höyryttömättömistä kaurahiutaleista valmistettu kaurapuuro ja sekahedelmät, siinä vasta vastustamaton yhdistelmä.

Työaika: 35 min
Paisto- / haudutusaika: 3 min
Annoskoko: 4

Erityisruokavaliot:

K, VE, L, M,

Ainekset

1 l
vettä
350 g
sekahedelmiä
4 dl
Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita
2 rkl
pellavansiemeniä
maun mukaan
suolaa

Valmistusohje

  1. Pilko sekahdelmät pieniksi.
  2. Lisää kaikki ainekset kattilaan ja sekoita. Anna turvota 1/2 h.
  3. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua 3 minuttia. Peitä kannella ja anna tekeytyä 1 minuutti.
  4. Mausta suolalla tarvittaessa ja maun mukaan.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan