Texmex-kaurabroilerivuoka

Texmex-kaurabroilerivuoka

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Kaurasuurimoistamme syntyy maittavia laatikkoruokia. Tämä texmex-vuoka on helppoa ja maukasta arkiruokaa.

Työaika: 20 min
Paisto- / haudutusaika: 40 min
Annoskoko: 4

Erityisruokavaliot:

V, L,

Ainekset

3,5 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita
1
kanaliemikuutio
1 l
vettä
400 g
broilerin fileesuikaleita
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
mustapippuria
1
iso sipuli
3-4
valkosipulinkynttä
1 prk
papuja tomaattikastikkeessa
1
paprika
2 dl
pakastemaissia
ripaus chiliä
1
limetin mehu
1 prk
salsaa
1 prk
smetanaa
persiljaa silputtuna

Valmistusohje

  1. Keitä kaurasuurimoita kanaliemellä maustetussa vedessä n. 15-20 minuuttia.
  2. Paista broilerin fileesuikaleet pannulla ja mausta.
  3. Pilko kasvikset ja lisää muutamaksi minuutiksi pannulle broilerin kanssa.
  4. Voitele uunivuoka ja lisää kaikki aineet vuokaan ja sekoita.
  5. Paista uunin keskitasossa 200 asteessa n. 40 minuuttia. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan