Tomaattinen kasviskeitto kaurasuurimoilla

Tomaattinen kasviskeitto kaurasuurimoilla

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Sopivasti tulinen, lämmittävä keitto kätkee sisäänsä paljon herkullisia vihanneksia ja makuja. Kaurasuurimot sopivat oikein mainiosti keittojen lisukkeeksi tehden niistä ruokaisempia.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 30 min
Annoskoko: 4

Erityisruokavaliot:

VE, V, M,

Ainekset

2 dl
Kinnarin Tilan kaurasuurimoita
1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
1
paprika
1
kesäkurpitsa
6-7 dl
vettä
1 prk (400g)
tomaattimurskaa
1
tuore chili / oman maun mukaan
2 rkl
sokeria
1
kasvisliemikuutio
1/2 tl
mustapippurirouhetta
2 rkl
oliiviöljyä
hienonnettua tuoretta persiljaa

Valmistusohje

  1. Keitä kaurasuurimot suolalla maustetussa vedessä n. 20 minuuttia.
  2. Pese, kuori ja pilko kasvikset pienemmäksi.
  3. Kuullota ensin sipulia ja valkosipulia öljyssä kattilassa.
  4. Lisää kasvikset, vesi, tomaattimurska ja mausteet. Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 20 minuuttia.
  5. Soseuta keitto. Jaa annoksiin ja lusikoi kaurasuurimoita keiton joukkoon. Koristele persiljalla.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan