Vaaleanpunainen vadelmapuuro

Vaaleanpunainen vadelmapuuro

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Samettisen pehmeä vadelmapuuro viettelee makuelämyksellään. Nopeasti valmistuva tuorepuuro maistuu koska vain.

Työaika: 10 min
Paisto- / haudutusaika: 2 h
Annoskoko: 2

Ainekset

2 dl
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita
2 dl
turkkilaista jogurttia
1 1/2 dl
maitoa
2 dl
tuoreita kotimaisia vadelmia
2 rkl
hunajaa

Pinnalle

auringonkukan siemeniä
vadelmajauhetta
hunajaa maun mukaan
tuoreita kotimaisia vadelmia
Kinnarin Tilan höyryttämättömiä kaurahiutaleita

Valmistusohje

  1. Laita kaurahiutaleet, turkkilainen jogurtti, vadelmat, hunaja, maito ja kookoshiutaleet kulhoon ja sekoita. Anna vetäytyä vähintään 2 h tai yön yli.
  2. Koristele annokset auringonkukan siemenillä, vadelmajauheella ja vadelmilla sekä kaurahiutaleilla. Mausta tarvittaessa hunajalla.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurahiutaleet – höyryttämättömät Kinnarin Tilan kaurahiutaleet

Verkkokaupaan