Vadelma-sitruuna kauraherkku

Vadelma-sitruuna kauraherkku

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Laatikkoruoat | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot | Välipalat |


Hyödynnä hävikki! Jäikö ihanaa pitkään hautunutta kaurasuurimopuuroa yli? Kokeile tätä herkullista Vadelma-sitruunakauraherkkua, johon voit hyödyntää puuron jämät. Sopii aamu-, ilta- tai välipalaksi ja saat tästä myös juhlavan jälkiruoan. Marjoja ja makuja voit vaihdella satokauden mukaan.

Työaika: 10 min
Annoskoko: 4 kpl

Erityisruokavaliot:

K, L,

Ainekset

5 dl
valmista puuroa kokonaisista Kinnarin Tilan kaurasuurimoista
2 dl
vadelmia
2 dl
vispikermaa
1 rkl
vaniljasokeria
2 rkl
sokeria
1
sitruuna

Valmistusohje

  1. Valmista puuro kattilassa pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä tai hyödynnä ylijäänyttä valmista puuroa.
  2. Sulata vadelmat. Jos käytät ulkomaisia pakastevadelmia, kuumenna niitä 5 minuuttia 90 asteessa ja jäähdytä. Kaada ylimääräinen neste pois.
  3. Vaahdota kerma ja lisää sokerit.
  4. Sekoita kermavaahto, puuro ja vadelmat.
  5. Pese sitruuna. Raasta kuori puuroseoksen joukkoon ja purista sitruunasta mehua sekaan oman maun mukaan.
  6. Koristele annos ja nauti!

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kaurasuurimo – Kinnarin Tilan ruokaisat kaurasuurimot

Verkkokaupaan