Vaniljapuuro

Vaniljapuuro

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot |


Nopeasti valmistuva, veteen keitettävä, lempeän pehmeä vaniljapuuro tarjoillaan mansikoiden ja kreikkalaisen jogurtin kera.

Työaika: 5 min
Paisto- / haudutusaika: 2 min

Erityisruokavaliot:

M,

Ainekset

5 dl
vettä
2 1/2 dl
Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita
1 tl
vaniljajauhetta
hyppysellinen
suolaa
1 rkl
hunajaa tai vaahterasiirappia

Tarjoiluun

Kreikkalaista jogurttia
mansikoita (pakaste tai tuore)
(kurpitsan siemeniä)

Valmistusohje

  1. Laita kaikki puuron ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua minuutti ja anna puuron tekeytyä sen jälkeen kannen alla noin 1 minuutti.
  2. Annostele puuro kulhoihin tai lautaselle ja tarjoa mansikoiden ja kreikkalaisen jogurtin kera. Jos sinulla on pakastemansikoita, lisää ne heti lämpimän puuron pinnalle.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kinnarin Tilan höyryttämättömät kaurahiutaleet

Verkkokaupaan