Yön yli kauraherkku

Yön yli kauraherkku

Granolat ja mysli | Jälkiruoat | Keitetyt puurot | Keitot | Leivonta | Makea leivonta | Puurot | Ruokareseptit | Salaatit | Smoothiet | Suolainen leivonta | Tuorepuuro | Uunipuurot |


Valmista yön yli kauraherkku illalla odottamaan jääkaappiin ja nauti seuraavana päivänä. Koristele maun mukaan.

Työaika: 5 min
Paisto- / haudutusaika: 24 h
Annoskoko: 2 kpl

Erityisruokavaliot:

L, M, PÄ,

Ainekset

2 1/2 dl
kaurajuomaa
1/2 dl
maapähkinävoita
2 rkl
vaahterasiirappia
2 dl
Kinnarin Tilan höyryttömättömiä kaurahiutaleita
1 rkl
chiansiemeniä
1 - 1 1/2 dl
kotimaisia pakastemarjoja

Valmistusohje

  1. Kuumenna desi kaurajuomaa maapähkinävoin kanssa kattilassa tai mikrossa kevyesti niin, että maapähkinävoi sulaa. Valuta seos kannelliseen purkkiin ja lisää loppu juomasta. Lisää joukkoon vaahterasiirappi, kaurahiutaleet, chiansiemenet ja jäiset marjat. Sekoita ainekset ja peitä kannella.
  2. Nosta jääkaappiin ja anna turvota yön yli. Nostele seos tarjoilukulhoihin ja tarjoa marjojen, hunajan ja rouhitun tumman suklaan kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Kinnarin Tilan höyryttämättömät kaurahiutaleet

Verkkokaupaan